Ta politika zasebnosti ureja način, na katerega Zaposlotev24 zbira, uporablja, vzdržuje in razkriva podatke, pridobljene od uporabnikov (posamezno »uporabnik«) spletne strani http://www.zaposlitev24.si (»stran«). Ta politika zasebnosti se nanaša na spletno stran in vse proizvode in storitve, ki jih ponuja Zaposlitev24.

Osebni podatki

Od uporabnikov lahko pridobivamo osebne podatke na različne načine, vključno z, med drugim, ko uporabniki obiščejo našo spletno stran, se na strani registrirajo, oddajo naročilo, se naročijo na glasilo, izpolnijo obrazec ter v povezavi z drugimi dejavnostmi, storitvami, funkcijami ali viri, ki so na voljo na naši spletni strani. Uporabnike lahko prosimo, kadar je to primerno, za njihovo ime, e-poštni naslov, telefonsko številko. Vendar pa lahko uporabniki obiščejo našo stran tudi anonimno. Od uporabnikov bomo zbirali osebne podatke, če nam take podatke oddajo po lastni volji. Uporabniki lahko vedno zavrnejo oddajo osebnih podatkov, vendar pa jim bodo tako morda onemogočene nekatere dejavnosti, povezane s spletno stranjo.

Neosebni podatki

O uporabnikih lahko pri uporabi naše spletne strani zbiramo tudi neosebne podatke. Neosebni podatki lahko vključujejo ime brskalnika, vrsto računalnika in tehnične podatke o uporabnikovemu načinu povezave na našo spletno stran, kot na primer, operacijski sistem in ponudnika internetnih storitev ter druge podobne informacije.

Piškotki brskalnika

Naša spletna stran lahko za izboljšanje uporabniške izkušnje uporablja »piškotke«. Uporabnikov brskalnik za namene vodenja evidenc in v nekaterih primerih za sledenje informacij o uporabniku na njegovo programsko opremo namesti piškotke. Kot porabnik lahko izberete, da vaš spletni brskalnik piškotke zavrne, ali vas obvesti, ko so vaši piškotki poslani. Če to storite, se morate zavedati, da nekateri deli strani morda ne bodo delovali pravilno.

Kako uporabljamo zbrane podatke

Zaposlitev24 lahko zbira in uporablja osebne podatke uporabnikov za naslednje namene:

 • za izboljšanje uporabniške storitve
  Podatki, ki nam jih omogočite, nam pomagajo pri učinkovitejšem odzivu na vaše zahteve glede storitev za stranke in potrebe po podpori.
 • za prilagoditev uporabniške storitve
  Agregatne podatke lahko uporabljamo za razumevanje, kako uporabniki, kot skupina, uporabljajo storitve in vire, ki so na voljo na naši strani.
 • za obdelavo plačil
  Podatke, ki nam jih oddajo uporabniki sami pri oddaji naročil, lahko uporabimo zgolj, da opravimo storitev iz danega naročila. Teh podatkov ne delimo z nobenimi tretjimi osebami, razen ko je to nujno za opravljanje storitve.
 • za oglaševanje, natečaje, ankete ali druge funkcije strani
  Za pošiljanje informacij uporabnikom, za katere so se strinjali, da jih bodo prejemali, glede tem, za katere mislimo, da jih bodo zanimale.
 • za pošiljanje periodičnih e-poštnih sporočil
  E-poštni naslov lahko uporabimo za pošiljanje informacij in obveščanje o uporabnikovih naročilih. Če se uporabnik odloči, da se prijavi na naš e-poštni seznam prejemnikov, bo prejemal sporočila glede obvestil o družbi, novostih, posodobitvah, povezanih proizvodih in informacijah o storitvah itd. Če se uporabnik želi odjaviti od prejemanja e-pošte, so v vsakem e-poštnem sporočilu navedena podrobna navodila, kako to stori.

Kako varujemo vaše podatke

Uvedli smo primerne ukrepe za zbiranje, shranjevanje in obdelavo ter varovanje podatkov, da le-te zavarujemo pred nedovoljenim dostopom, spreminjanjem, razkritjem ali uničenjem osebnih podatkov, uporabniškega imena, gesla, podatkov o transakciji in podatkov, shranjenih na naši strani.

Občutljiva in zasebna izmenjava podatkov med stranjo in njenimi uporabniki se odvija prek SSL varovanega komunikacijskega kanala in je šifrirana ter zavarovana z digitalnimi podpisi. Za zagotavljanje karseda varnega okolja za naše uporabnike naša stran prav tako ustreza standardom PCI ranljivosti.

Deljenje vaših osebnih podatkov

Osebnih podatkov naših uporabnikov ne prodajamo, z njimi ne trgujemo in jih ne dajemo v najem tretjim osebam. Z našimi poslovnimi partnerji, zaupanja vrednimi partnerji in oglaševalci lahko za zgoraj navedene namene delimo generične agregatne demografske podatke, ki niso povezani z nobenimi osebnimi podatki naših obiskovalcev in uporabnikov.

Spletne strani tretjih oseb

Na naši strani bodo uporabniki našli oglaševalske ali druge vsebine, ki imajo povezave na strani in storitve naših partnerjev, dobaviteljev, oglaševalcev, sponzorjem, dajalcev licence in drugih tretjih oseb. Naša družba ne nadzoruje vsebine ali povezav, ki se pojavijo na teh spletnih straneh in ne nosi nobene odgovornosti za prakse, ki jih uporabljajo spletne strani, do katerih je na naši spletni strani narejena povezava ali iz katerih je narejena povezava na našo stran. Poleg tega se lahko te strani ali storitve, vključno z njihovo vsebino in povezavami, neprestano spreminjajo. Te strani in storitve imajo lahko svoje politike zasebnosti in politike o storitvah za stranke. Za brskanje in interakcijo na katerikoli drugi spletni strani, vključno s spletnimi stranmi, na katerih so povezave do naše strani, veljajo pogoji in politike tiste spletne strani.

Google Adsense

Nekatere oglase lahko prikazuje Google. Googlova uporaba piškotka DART mu omogoča, da prikazuje oglase uporabnikom na podlagi obiskov naše strani in drugih strani na spletu. DART uporablja »neosebne podatke« in NE spremlja vaših osebnih podatkov, kot na primer vaše ime, e-poštni naslov, postni naslov itd. Uporabo piškotka DART lahko onemogočite, tako da na naslovu http://www.google.com/privacy_ads.html obiščete Googlovo politiko zasebnosti glede oglaševanja in vsebine.

Spremembe te politike zasebnosti

Zaposlitev24 ima pravico kadarkoli posodobiti to politiko zasebnosti. Ko to storimo, bomo na naši glavni strani objavili obvestilo in vam poslali e-pošto. Uporabnikom predlagamo, da pogosto preverjajo to stran, da ugotovijo kakršenkoli spremembe in so na tekočem s tem, kako pomagamo zaščititi zbrane osebne podatke. Zavedate in strinjate se, da ste sami odgovorni za redno preverjanje politike zasebnosti in seznanjanje s kakršnimikoli spremembami.

Vaše sprejetje teh pogojev

Uporaba te strani pomeni, da sprejemate našo politiko zasebnosti. Če se s politiko ne strinjate, prosimo, da naše strani ne uporabljate. Če po objavljenih spremembah te politike stran še vedno uporabljate, se šteje, da spremembe sprejemate.

Stopite z nami v stik

Če imate glede te Politike zasebnosti, praks te spletne strani ali vaših poslov s to stranjo kakršnakoli vprašanja, stopite z nami v stik: Kontakt.